És un plaer dirigir aquestes paraules des del renovat Ebredigital.cat que ara es presenta. La informació digital, i més concretament la de proximitat, té un present engrescador i un futur molt envejable i estic convençut que la nova aposta del vostre mitjà serà tot un èxit. En un territori com les Terres de l’Ebre, els mitjans de comunicació de proximitat com Ebre Digital són necessaris per conèixer la realitat dels nostres pobles i estar informat del que passa a les nostres comarques. En un temps, on la informació, veritable o falsa, circula a una gran velocitat, la feina dels grans professionals que teniu a la casa és més necessària que mai. Per això, us encoratjo a continuar informant-nos del que passa a les Terres de l’Ebre.
Molts encerts en aquesta nova etapa que engegueu. Felicitats!

President del PP a les Terres de l’Ebre.