Servei de notificacions per Whatsapp

Inscriu-te al servei de notificacions d’Ebredigital.cat i Canal Terres de l’Ebre per rebre les últimes notícies i programes directament per Whatsapp. Estigues informat de tot allò que succeeix a les Terres de l’Ebre.

Què has de fer?

▶ Per rebre els missatges has d’afegir el número 📲 669 917 016 a la teva agenda de contactes amb el nom “Ebredigital.cat”.

▶ Seguidament, ✍ omple el següent formulari perquè et puguem enviar al teu número de telèfon les últimes notícies i programes.

▶ En menys de 48 hores t’enviarem un missatge confirmant que t’has subscrit correctament al nostre servei i començaràs a rebre les notificacions. 👏

Formulari

*Obligatori

    De conformitat amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, autoritzo la inclusió de les meves dades en un fitxer del qual és titular EBREDIGITAL SL, i que aquestes siguin utilitzades per a la finalitat de l’enviament de comunicacions dels nostres productes i/o serveis. De la mateixa manera, declaro estar informat sobre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com de revocació del consentiment prèviament acceptat, que podré exercir en el domicili de EBREDIGITAL SL, a Carrer Bisbe Serra, 6 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA), o bé enviant un missatge a l’adreça de correu electrònic [email protected]

FAQS

👉 Rebré molts missatges? No, el servei està pensat per evitar l’enviament constant de notícies i no molestar a l’usuari.

☑ Durant el dia s’enviaran 2 notificacions. En un missatge rebràs les últimes notícies agrupades d’Ebredigital.cat i, en un altre missatge, rebràs els últims programes disponibles de Canal Terres de l’Ebre.
☑ Durant la setmana també s’enviaran un o dos missatges addicionals amb un resum de les notícies més llegides, viralitzades i destacades del diari digital.
☑ Excepcionalment, si hi ha algun fet d’alt interès informatiu, es podrà enviar un missatge d’última hora.

👉 Com em puc donar de baixa? Hi ha dues maneres. Per una banda, ens pots enviar un correu a [email protected] perquè t’esborrem de la llista de distribució i, per altra banda, si esborres el nostre número de mòbil de la teva agenda, ja deixaràs de rebre les notificacions.