Ebredigital.cat és el mitjà digital de referència a les Terres de l’Ebre, nascut del domini més antic de la circumscripció (1997). Vint anys després, amb dades de l’OJD, és el mitjà digital que més ha crescut l’any 2018, i dels que té, objectivament, més perspectives de creixement per al 2019 i els anys successius.

Ebredigital.cat és el mitjà digital líder a l’Ebre, gràcies a la solvència del seu projecte empresarial, nascut de diverses fusions encadenades d’empreses i mitjans de comunicació. Ho és també per disposar d’una redacció que ocupa a més de 20 persones (entre periodistes i tècnics), que la converteixen en la més gran, en número i polivalència, de la seua àrea d’influència.

Ebredigital.cat s’ha convertit, per tot plegat, en un model d’èxit, únic i singular, que produeix i distribueix la més gran quantitat de continguts digitals i audiovisuals, tots ells d’una alta qualitat i professionalitat.  No és d’estranyar, per tant, que registre mensualment més de 150.000 pàgines visitades, amb un trànsit global líder, com a resultat de sumar les seves 7 xarxes socials operatives.

Empresarialment, tant Ebredigital.cat com Canal Terres de l’Ebre pertanyen a Ebre Digital SL, l’empresa de comunicació que gestiona de forma directa els dos mitjans, i que a la vegada està vinculada a dos grups de comunicació del mateix àmbit territorial: el Grup l’Ebre (Setmanari l’Ebre i Imagina Ràdio) i el Grup Més Ebre.

Finalment, cal ressaltar que Ebredigital.cat és també la web on Canal Terres de l’Ebre permet seguir a la carta els seus continguts televisius, i disposar d’un canal en streaming permanent. Totes aquestes xifres tenen encara un altre important marge de creixement en la seua versió de plataforma multimèdia, Ebredigital.cat, que es marca com a objectiu cohesionar i intercomunicar una àrea geogràfica amb vocació de cruïlla, ja que en aquest espai (les Terres de l’Ebre i els Territoris Sénia) hi viuen actualment més de 300.000 persones.

Afegir per últim que, entre tots els mitjans de comunicació de l’entorn d’Ebredigital.cat, sobresurt Canal Terres de l’Ebre, essent la segona televisió en català més vista a les Terres de l’Ebre, després de TV3, tenint a més quinze punts per sota d’audiència acreditada (Infortécnica i Kronograma). A més a més, el mitjà exporta anualment més de tres mil audiovisuals a tot Catalunya, convertint-se-se en la primera exportadora de continguts del territori, aportant-li a aquest una extraordinària visibilitat.

Podeu descarregar els nostres contactes descarregant aquest PDF.