A Brussel·les, la Mel de Romer Bio i la Mel de Bosc Bio amb all negre han aconseguit dues estrelles daurades en l’edició 2017 dels premis “Superior Taste Award”.
Secció: Mel Muria
La gamma de productes ecològics Bio Muria, ha estat present en la catorzena edició de la fira de productes ecològics, bioconstrucció, energies renovables i consum responsable Bioterra. Muria també ha aprofitat aquesta edició de Bioterra per presentar la seva nova col·lecció de gominoles bio.
El passat cap de setmana, l’empresa perellonenca Mel Muria ha guanyat el primer i segon premi a la millor mel d’’Alta muntanya’ durant la desena edició del concurs ‘Reina de Mels’, celebrat en el marc de la Fira Q de Balaguer.
La gamma de productes Bio Muria de l’empresa perellonenca Mel Muria (www.mielmuria.com), ha participat a la 26ª edició d’Expo Eco Salud 2017, on s’ha consolidat com un referent al sector dels productes biològics.
L’empresa Mel Muria ha guanyat el premi Abella d’Or a la millor mel de en el 32è Concurs de la Mel, considerat el més antic de l’Estat espanyol.
La representació de Mel Muria, que ha anat a la present edició de lafira Natural & Organic Products Europe 2017 amb la seva gamma de productes ecològics Bio Muria, està summament satisfeta amb l’èxit dels seus innovadors productes a la capital anglesa.
La segona edició de la Ruta de
Aquest dies el Perelló ha estat l’epicentre de les tapes de les Terres de l’Ebre amb la segona edició de la ruta de la tapa de la mel, iniciativa impulsada per Mel Muria.
Muria Centre d’Interpretació Apícola acull l’exposició Apicultura en blanc i negre, una mostra de fotografies antigues que reflecteix l’evolució en el temps de l’art de l’apicultura.
Rafel Muria, president de l’empresa perellonenca Mel Muria, ha reiterat que “un any més, aquest 2017 l’empresa Mel Muria vol ser un dinamitzador de la economia local del Perelló i, més concretament, del sector hostaler i de la restauració.
Mel Muria serà present a BioFach amb la seva gamma de productes ecològics Bio Muria. La present edició de la fira internacional per excel·lència de productes orgànics i ecològics es celebrarà a la ciutat alemanya de Nuremberg, del 15 al 18 d’aquest mes de febrer.
Avui a Plaça Major parlem amb una empresa del Perelló molt arrelada al nostre territori i amb més de 200 anys d’història. Es tracta de Mel Muria que el 2016 ha guanyat el premi a la millor mel de romer i de bosc al segon concurs de mels monoflorals del Congrés Nacional d’Apicultura a Granada. Aquest concurs també ha destacat el producte a nivell estatal i internacional.
Mel Muria ha tancat l’any aconseguint el premi a la millor mel de romer i de bosc al 2n concurs de mels monoflorals del Congrés Nacional d’Apicultura celebrat a Granada
Una de les novetats d’aquesta edició va ser la degustació de les mels MuriaBio, guardonades amb el premi al millor producte de l’Estat espanyol, a Bio Cultura 2016
‘Un dia al delta de l’Ebre: abelles, mel i bous’. Aquest és el nom de la nova ruta turística que ha impulsat la ramaderia ‘Lo Charnego’ del Delta de l’Ebre, conjuntament amb l’empresa agropecuària Mel Múria del Perelló.
La nova gamma Bio Muria ha competit amb més de 18.000 referències de productes ecològics que s’han presentat a la 23a edició de BioCultura Barcelona 2016.