Per l’equip de Muria la fira internacional de productes orgànics i ecològics celebrada a Londres els dies 2 i 3 d’abril, ha estat tot un èxit. L’estand de Bio Muria ha rebut nombroses visites, principalment de públic del sector professional i especialitzat, provinent d’arreu del món.  

La col·lecció Bio Muria es composa de tres gammes de producte: Mel Ecològica, Xarops i Suplements Alimentaris i Mel de Sabors.  Aquesta darrera, Mel de Sabors (Benestar i Plaer), guardonada amb el Premi al Millor Producte BIO de la 23ª edició de la Fira de Productes Biològics i Consum Responsable BioCultura Barcelona 2016 entre més de 18.000 referències de productes ecològics, és la que més curiositat ha despertat a la capital del Regne Unit pels seus sabors de vanguardia. 

Amb la seva presència a la Natural & Organic Products Europe, el major event comercial d’aquest àmbit al Regne Unit i excel·lent plataforma professional, la família Muria espera tenir més representació en aquest influent país.

La família Muria, artesans apícoles des de 1810 i sisena generació d’apicultors, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes d’altíssima qualitat.

Muria també ha portat a la fira de l’alimentació natural i orgànica per excel·lència del Regne Unit les seves Mels Premium i artMuria Luxury Honey: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) d’excel·lent qualitat, comercialitzades en diversos formats i amb presentacions exclusives, que tripliquen els nivells de pol·len.

artMuria, es distribueix a nivell europeu en països com el Regne Unit, a través dels prestigiosos magatzems Harrods, França, Bèlgica, Holanda o Suïssa. Al continent asiàtic té  presencia a l’Aràbia Saudita, Japó, Corea del Sud, Hong Kong, l’Aràbia Saudita i recentment a Taiwan (Xina). Aquesta marca de mel de luxe iniciarà en breu la seva distribució a d’altres països del Golf Pèrsic i als Estats Units.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez