El concurs ‘Reina de les mels’ premia les millors mels de Catalunya i el veredicte del jurat es dona a conèixer durant la jornada de la mel, en el marc de la Fira Q de Balaguer.

Rafel Muria, president de l’empresa Mel Muria, ha fet una valoració molt positiva d’aquest premis “perquè, una vegada més, consoliden, avalen i reconeixen la qualitat de Mel Muria tant a nivell nacional com internacional”.

Cal recordar que, a la passada edició de Firabril del Perelló, al 32è concurs de la mel considerat el més antic de l’Estat espanyol, l’empresa Mel Muria va aconseguir l’Abella d’Or a la millor mel de totes les mels. A més, en aquest concurs Mel Muria també va ser guardonada amb el 2n premi a la millor mel de taronger i el 2n premi a la millor mel de mil flors.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez