La tercera edició de la Festa de la Crestada, organitzada per Mel Muria, va comptar aquest dimecres amb més d’un centenar de participants que van gaudir de les diferents activitats de la festa, que, per les circumstàncies climatològiques, es van traslladar a les instal·lacions que l’empresa Mel Muria té al Perelló.
Segons va explicar Rafel Muria, president de l’empresa Mel Muria, “l’equip humà i professional de l’empresa, davant les inclemències del temps, ha fet possible que totes les activitats previstes s’hagin pogut desenvolupar amb normalitat i els assistents han gaudit plenament de la nostra festa”. En aquest sentit, la sortida prevista a Muria Espai Natural va ser substituïda per la realització d’un taller de cocs amb mel i la crestada, amb els participants vestits d’apicultor.
Pel que fa a la resta d’activitats incloses a la festa, cal destacar la bona acollida que va tindre la degustació de la nova gamma de mels MuriaBio, guardonades recentment amb el Premi al Millor Producte Bio de l’Estat espanyol, durant la 23a edició de BioCultura Barcelona 2016.
Rafel Muria va destacar la presència i participació en aquesta edició de la Festa de la Crestada d’Octavi Bono, director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya; de l’alcalde del Perelló, Ferran Cid; i de l’exconseller d’Agricultura del Govern català, Jordi Ciuraneta. “Però, sobretot, vull agrair la participació de molta gent vinguda de diferents indrets del país, el bon treball de l’equip de Mel Muria, i la implicació dels restaurants del Perelló que han preparat menús especials pels assistents a la festa”, va afegir Rafel Muria.
En aquesta edició, la festa també va comptar amb la presència i participació de Joseret i la seva rondalla que va amenitzar la jornada amb la tradicional jota.