El Saló de la Salut i la Qualitat de Vida, que s’ha celebrat a la Fira de Montjuïc (Barcelona) del 21 al 23 d’abril, ha comptat con més de 27.000 visitants, dels quals 15.000 han estat professionals de diferents sectors.

L’estand de Bio Muria ha tingut una gran afluència de públic i el seu equip ha tingut l’oportunitat de realitzar  molts contactes a nivell nacional i internacional.

La col·lecció Bio Muria es composa de tres gammes de producte: Mel Ecològica, Xarops i Suplements Alimenticis i Mel de Sabors

Mel Ecològica/ Col·lecció d’11 varietats de mel: bruc, castanyer, bosc, mil flors, eucaliptus, muntanya, farigola, cantueso, taronger, acàcia, romaní. La col·lecció també compta amb pol·len natural.

Xarops i Suplements Alimentaris/ Gamma de xarops de pròpolis i suplements alimentaris: gelea reial per a nens, adults i 3a edat, gelea reial fresca, pol·len fresc, extracte de pròpolis, els xarops Adulmur i Infamur, els esprais Oralmur amb pròpolis i Oralmur amb pròpolis i aranja i les dragees Defenmur, Estimur i Geliomur.

Mel de Sabors/ Col·lecció de 12 varietats de mel de diferents sabors: bosc amb all negre de Pedroñeras; bosc amb llavors de cacau; mil flors amb canyella; mil flors amb cúrcuma; muntanya amb gingebre; muntanya amb pròpolis; romaní crua amb gelea reial; mil flors amb vainilla i pa d’abelles, mel de bosc amb pol·len fresc.

Aquesta última, Mel de Sabors (Benestar i Plaer), guardonada amb el Premi al Millor Producte BIO de la 23ª edició de la Fira de Productes Biològics i Consum Responsable BioCultura Barcelona 2016, essent escollida entre més de 18.000 referències de productes ecològics, és la que ha despertat més interès entre els visitants.

Durant el Saló Bio Muria ha presentat el nou format d’envàs de gelea reial fresca: un format més còmode i innovador pensat pels usuaris d’avançada edat.

La família Muria, artesans apícoles des de 1810 i sisena generació d’apicultors, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes d’altíssima qualitat.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez