Les darreres setmanes, la nova gamma de mels ecològiques de sabors Bio Muria s’ha presentat a Expo Eco Salut 2016 (Madrid) i a Alimentària 2016 (Barcelona) i aquest mes de maig ha estat guardonada amb el Premi al Millor Producte BIO en el marc de la 23a edició de la Fira de Productes Biològics i Consum Responsable BioCultura Barcelona 2016.

Els premis Bio, atorgats per​ l’Associació Vida Sana, són els més importants del sector ecològic a casa nostra. En aquest sentit, la nova gamma de mels de sabors Bio Muria ha competit a la fira BioCultura Barcelona 2016 amb més de 18.000 referències de productes ecològics.

Què és Bio Muria?

Aprofitant aquest guardó, Rafel Muria, president de Mel Muria, ha presentat a Tortosa la nova gamma de mels ecològiques de sabors Bio Muria, una extensa col·lecció de productes que inclou mel ecològica, mel de sabors i xarops i suplements alimentaris.

S’ha creat “una gamma de productes apícoles ecològics basats en la llarga tradició del saber fer i l’ofici dels nostres mestres apicultors artesans i en el talent i coneixement que aporten les sis generacions d’apicultors de la nostra família Muria” segons afirma Rafel Muria. Ha afegit que “per crear Bio Muria hem unit la tradició apícola familiar amb la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més capdavantera”. El president de Mel Muria ha recordat l’eslògan que inspira Bio Muria: “l’amor: la natura; la passió: ser apicultor; i el nostre somni: un món ecològic.

Bio Muria està composta de tres games de producte: mel ecològica, mel de sabors i xarops i suplements alimentaris.

Pel que fa a la mel ecològica es tracta d’una col·lecció de 11 varietats de mel: bruc, castanyer, bosc, mil flors, eucaliptus, muntanya, farigola, cap d’ase, taronger, acàcia, romaní. La col·lecció també compta amb pol·len natural.

La col·lecció de mel de sabors inclou diverses varietats de mel amb diferents sabors: bosc amb all negre; bosc amb llavors de cacau; mil flors amb canyella; mil flors amb cúrcuma; muntanya amb gingebre; muntanya amb pròpolis; romaní crua amb gelea reial; mil flors amb vainilla i pa d’abelles, mel de bosc amb pol·len fresc.

I la gama de productes xarops i suplements alimentaris inclou, entre altres, gelea reial per a nens, adults i 3a edat, gelea reial fresca, pol·len fresc, extracte de pròpolis, els xarops Adulmur i Infamur, els esprais Oralmur amb pròpolis i Oralmur amb pròpolis i taronja, i les píndoles Defenmur, Estimur i Geliomur.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.