Aquest divendres 25 de setembre arrenquen a Amposta les Jornades de l’Arròs. Tot un mes gastronòmic dedicat a aquest cereal,…
Secció: gastronomia
Les Jornades Gastronòmiques del Polp i l’Arròs arriben a la seva 30a edició amb una oferta de 12 menús que…
El concurs de gastronomia professional Xef Balfegó, que premia i reconeix als cuiners que millor treballen i preparen tonyina roja,…
L’Ajuntament de Camarles està preparant una 16ª edició de la Jornada Gastronòmica de la Baldana d’Arròs ben diferent. La situació…
Amb l’objectiu de reforçar la relació de la gastronomia de les Cases d’Alcanar amb la tradició, la qualitat i el…
El centre d’inspiració turística EbreTerra, l’espai turístic, gastronòmic i formatiu del Consell Comarcal del Baix Ebre situat a Deltebre, reobre…
El xef argentí Gonzalo D’Ambrosio dedica el programa “Las Rutas D’Ambrosio”, que emet aquest dissabte 9 de maig La2 de…
El sector gastronòmic de la Ràpita fa una passa més per adaptar-se a les condicions de l’anomenada “nova normalitat” participant…
Amb caragols, mini hamburgueses, pa oriental o, fins i tot, suc de taronja o tacos. Estes són algunes de les…
El restaurant les Moles d’Ulldecona ha estat reconegut aquest dilluns amb dos Sols a la Guia Repsol 2020, una distinció…
La 25a edició de la Festa de la Carxofa i l’Arròs d’Amposta ha estat enguany una de les més multitudinàries…
La VII edició de les Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l’Ebre arrenca aquest divendres a una…
Els regals són part de les festes de Nadals però també té moltra presència la gastronomia. Sortint de la crisi,…
El cranc blau, una de les últimes espècies invasores en arribar al delta de l’Ebre, formarà part del menú que…
El restaurant Quatre Molins, que dirigeix el xef perellonenc Rafel Muria, ha estat distingit amb El Plat, un reconeixement que…
La gastronomia de la Ràpita s’ha fet un lloc dins la fira referent del sector a Catalunya, el Fòrum Gastronòmic…
La dissetena Diada del Llagostí de la Ràpita ha repartit aquest dissabte més de 1.200 degustacions d’aquest crustaci de la…
Una vintena de persones han participat en els cursos de sommelieria i maridatge i de presentació de vins i…