Aquest divendres 25 de setembre arrenquen a Amposta les Jornades de l’Arròs. Tot un mes gastronòmic dedicat a aquest cereal, on una desena de restaurants de la localitat i del Poble Nou del Delta oferiran menús especials elaborats amb l’arròs com a ingredient principal. Els vins de la DO Terra Alta seran els encarregats de maridar aquests menús, que giraran al voltant de la gastronomia de temporada d’aquest territori.

Entre la gamma de plats que s’oferiran, es podran trobar propostes més tradicionals, com ara arròs de verdures amb costella de porc de la Vall o arròs de bacallà, fesols i cloïsses; fins a propostes més innovadores com bacallà torrat amb catifa d’arròs negre amb gingebre o arròs melós d’eriçó de mar amb rovell d’ou adobat en soja. I també en versió postres, amb crema d’arròs amb canyella de xocolate i cruixents d’arròs.

Tots els menús se serviran amb vins elaborats amb garnatxa blanca de la DO Terra Alta, una varietat molt versàtil pel que fa a maridatges i que acompanya a la perfecció els arrossos, plat típic de les Terres de l’Ebre, territori natural dels vins de la DO Terra Alta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.