El restaurant les Moles d’Ulldecona ha estat reconegut aquest dilluns amb dos Sols a la Guia Repsol 2020, una distinció que garanteix “una qualitat excel·lent en cuina i servei”. Els Sols Repsol es concedeixen als millors restaurants i cuiners, i són un símbol d’excel·lència culinària.

La Guia Repsol ha distingit aquest any un total de 102 restaurants: dos amb tres sols, 23 amb dos sols i 77 restaurants s’estrenen amb un sol. El restaurant les Moles, que dirigeix el xef Jeroni Castell, és l’únic de les Terres de l’Ebre distingit enguany. El Villa Retiro ja hi forma part amb un Sol Michelin.

Si cliqueu en aquest enllaç Bendita tozudez podreu llegir l’ampli article que la Guia Repsol dedica al Restaurant les Moles.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.