Els regals són part de les festes de Nadals però també té moltra presència la gastronomia. Sortint de la crisi, molta gent s’anima a dinar i sopar fora de casa per estes dates. D’altres opten per fer-ho a casa i oferir als convidats els seus millors plats. Als mercats els que opten per celebrar-ho a casa poden trobar tot el que necessiten.

Un dels llocs que estos dies s’omple de gent són els mercats. En el cas de Tortosa, els paradistes tenen clar que després dels grans àpats dels últims dies com són la nit de Nadal, el dia de Nadal i Sant Esteve, arriba el Cap d’Any, tot i que no té tanta importància i molts opten per encarregar menjar ja cuinat o, directament, menjar fora de casa.

Els consumidors, ja siguen hostes com amfitrions han menjat plats estrella com són els llagostins, canelons o sopes de galets, tot i que alguns tenen altres àpats predilectes.

👤 Redactor a L’Ebre Notícies, l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre. Faig connexions al Notícies en Xarxa i el magazín Ben Trobats (ambdós de La Xarxa de Comunicació Local).
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.