L’Associació Gastronòmica de les Terres de l’Ebre (AGTE) ha celebrat aquest mes de febrer una nova trobada gastronòmica, la quarta des…
Secció: gastronomia
El primer cap de setmana de març, Bot donarà el tret de sortida a la primera edició del Cicle Estacions.…
Els pròxims dies 3, 4 i 5 de març, l’Ampolla tornarà a convertir-se en l’epicentre de la cuina marinera i de…
“Som d’una terra on les muntanyes s’estrenyen per estar-hi més a prop; d’un lloc on la boira s’ajup per escoltar la…
El pavelló firal de Tortosa acollirà a partir de divendres una nova edició de la fira gastronòmica Festast. Fins dimarts,…
Diumenge arranca a Tortosa la 5a edició del GastroEbre, la cita professional dedicada a la cuina dolça, la pastisseria i…
Balfegó, empresa especialitzada en pesca, aqüicultura i comercialització de tonyina roja, ha convocat la segona beca BalfegóWtalent per cursar el…
Mescla i DeltaFira tornen a Deltebre un any més, després que les edicions del 2020 i el 2021 s’haguessin hagut…
La Denominació d’Origen Terra Alta recupera una de les seves celebracions més emblemàtiques, la festa de l’Eclipsi. La tradicional benvinguda a l’estiu torna després de…
Els dies 20, 21, 22 de març a L’Ampolla hi tindrà lloc la segona edició del GastroMar l’Ampolla, impulsat per…
Arriba la Ruta de la Tapa ‘Tot s’hi val’, una cita en el calendari de promoció gastronòmica de la Cala,…
Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm acollirà, el proper dia 8 de març, la…
Tres de cada quatre turistes que visiten el municipi de Deltebre ho fan per fer activitats a l’aire lliure. Així…
Amb el pont Lo Passador de rerefons, els municipis de Deltebre i de Sant Jaume d’Enveja han presentat la primera…
L’Ampolla tanca la primera edició del congrés culinari ‘GastroMar’. El format d’aquestes jornades s’ha allargat tres dies i ha estat…
El sector gastronòmic de la Ràpita engega del 20 de novembre al 13 de desembre la segona edició de les…
El grup tonyinaire Balfegó ha anunciat que posposa la final del concurs internacional de gastronomia professional Chef Balfegó a causa…
El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb el suport de la Denominació d’Origen Tarragona, ha impulsat la primera edició…