Secció: gastronomia

Amb l’objectiu d’atreure a nous públics i obrir-se a la comarca, el Celler de Batea comença l’anyada amb singularitat. Una de les cooperatives més emblemàtiques de la DO Terra Alta ha volgut presentar als seus consumidors els vins de la nova collita d’una manera, si més no, original. Ho ha fet amb música en directe i ‘food trucks’. Un format únic a la zona que pretén marcar la diferència i obrir així nous horitzons.

 

La Diada i les Jornades del Llagostí de la Ràpita arriben en temporada favorable de pesca. Són 23 les tones capturades amb el que va d’any d’aquest crustaci, una xifra lleugerament inferior a la de l’any passat. Aquest fet però no impedeix garantir l’èxit de la fira gastronòmica per excel·lència de La Ràpita. 

 

L’Ametlla de Mar celebra per 33è any consecutiu la Diada de l’Arrossejat, un concurs que porta a taula els millors arrossos del Delta de l’Ebre. És el dia per excel·lència de promoció turística i gastronòmica de la població i enguany la gamba blanca n’és el protagonista principal.

 

Saben que és el Mostillo? Doncs a Horta de Sant Joan es celebra una fira on aquest producte n’és el protagonista. La Festa del Mostillo celebra enguany la seva tretzena edició i amb ella es dóna la benvinguda a la tardor. S’hi poden trobar diferents estands de productes locals i, com no pot ser d’una altra manera, tastar la melmelada més coneguda de la Terra Alta.

34 establiments gastronòmics de Tortosa tenen l’oportunitat de demostrar el seu art del 5 al 15 d’octubre. Torna “A Tortosa de Tapes” on diferents restaurants de la ciutat lluitaran per aconseguir coronar-se amb el premi de la millor tapa del 2017. La distinció es valorarà amb els criteris de qualitat, originalitat i producte de proximitat.