Ciutadans d’Amposta ha donat a conèixer el nom de la cap de llista i alcaldable que es presentarà a les eleccions vinents municipals a la capital del Montsià. Cecília Castelló, ha estat l’escollida per concórrer a les eleccions per optar a l’alcaldia.

Cecília a través de les seves xarxes socials personals ha destacat que “tenint en compte, el moment polític que estem vivint vull donar les gràcies públicament a tots els valents i totes les valentes que ens estan ajudant al fet que puguem fer possible aquest projecte“. A més ha afegit que “des de Ciutadans Amposta emprenem aquest projecte il·lusionats perquè creiem que el nostre poble necessita noves maneres de fer política. Des de la llista que tinc l’honor d’encapçalar treballen per a construir, per a unir i per anar endavant“.

Serà el primer cop que es presenten en uns comicis a la ciutat ampostina. Es confirmen els rumors que apuntaven a que podien presentar-se i s’afegeixen així a les llistes d’Esquerra Republicana, Junts per Amposta, Partit Socialista i el partit de Germán Ciscar (que a hores d’ara no ha confirmat en quines sigles concorrerà) i el Partit Popular. Resta per saber si concorreran a n’aquests comicis la candidatura del Partit Comunista del Poble de Catalunya. Amb la candidatura de Ciutadans també s’ha afegit de cara a les municipals del mes de maig la d’En Comú Podem. Resta definir si Primàries per Catalunya, el PACMA o VOX s’apunten a “la festa”.

De moment ja en són set els possibles candidats a l’alcaldia, on Esquerra Republicana intentarà reeditar la majoria absoluta que l’any 2015 va aconseguir amb un ampli recolzament dels electors que els van dipositar pràcticament el 50% dels sufragis (47,11% amb 4400 vots emesos).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.