El nou alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, ja ha posat a treballar el seu govern municipal. I ho ha fet demanant al seu equip -format pels 6 regidors que configuren la segona majoria absoluta de Junts al Baix Ebre- que siguen decidits a l’hora de governar. I també, que tinguen una visió estratègica a l’hora de governar, és a dir, que treballen amb la perspectiva d’assolir els objectius al llarg dels pròxims 4 anys.

 

Del nou cartipàs municipal destaca que l’alcalde ha conservat les àrees d’Hisenda, Promoció i Imatge de poble, i que ha creat 3 tinences d’alcaldia.

La primera tinent d’alcalde passa a ser la dirigent de la Crida a les Terres de l’Ebre, Irene Negre, un nou valor polític que té ara l’oportunitat de demostrar la seua vàlua, gestionants Afers Institucionals, Ciutadania i Educació.

Els altres 2 tinents d’alcalde són Josep Franch, amb Acció Esportiva, Joventut i Festes; i Pepe Caballé, amb Acció Urbana i Rural, Seguretat i Tradicions.

Completen el govern la regidora Pilar Centelles, amb Acció Cultural, Igualtat, Salut i Turisme; i Berta Royo amb Foment de les Persones i Acció Comercial.

Cal apuntar que amb els exel·lents resultats de Junts per l’Aldea, que li arrebassat l’alcaldia a ERC, un membre del govern de Xavier Royo vagi segur com a conseller comarcal, o consellera, ja que el govern de l’Aldea és completament paritari.

Redacció: A.F.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.