El portaveu de Movem Tortosa i Movem Terres de l’Ebre, Jordi Jordan, retreu a ERC que el seu suport al Consell Comarcal del Baix Ebre no s’hagués correspost fa un mes, quan Movem va necessitar els vots dels republicans per arribar a l’alcaldia de Tortosa. Segons Jordan, la diferència entre el pacte ERC-Movem al Consell Comarcal i a l’ajuntament és que Esquerra “no tenia voluntat”. “Allà on pot col·locar al senyor Faura com a president ho facilita tot, i a Tortosa com m’havien de fer alcalde a mi, sembla que no els hi agradava tant”.

Movem mantindrà l’oferta d’una moció de censura fins l’últim minut del mandat, i convida als republicans a sumar-s’hi. Diu que el veto del PSC és una excusa perquè sumen amb la CUP…i amb Ciutadans. De totes maneres Jordan ja exerceix de cap de l’oposició i ha plantejat un govern alternatiu al de Junts per Tortosa. Assegura que vol cooperar amb l’alcaldessa Meritxell Roigé però denuncia que encara no l’ha trucat.

Mira l’Entrevista completa: 

Periodista.