German Ciscar, regidor de Som Amposta, ja vam comentar el mateix dissabte que havia protagonitzar un dels moments més curiosos durant l’acte de jurament de la nova corporació de l’ajuntament de la capital del Montsià.

A la pregunta de si jurava o prometia per lleialtat al Rei i guardar i fer guardar la constitució com a norma fonamental de l’estat, Ciscar va respondre dient, “si, i a veure si els periquitos aquest any guanyem la UEFA, sí, juro“.

El peculiar jurament no va passar desapercebut pel programa que dirigeix i conduenix Josep Pedrerol a la Sexta, Jugones, on el popular periodista no va dubtar en ironitzar en la manera que el polític ampostí va prometre el càrrec esperant l’èxit del RCD Espanyol a la competició de futbol europea en la que s’ha classificat després de dotze anys sense anar-hi, des de la final de Glasgow on va perdre als penals davant el Sevilla.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.