Secció: AMI

Jordi Gaseni, president en funcions de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), en substitució de Neus Lloveras després de la seva renuncia, ha manifestat, respecte a les prioritats que ha de tenir el nou govern de la generalitat, que, “la retirada de l’article 155 ha de ser una prioritat pel nou govern, però n’hi ha una altra que està per damunt, que és refermar i ampliar la república que tenim proclamada”.

Jordi Gaseni, alcalde de l’ajuntament de l’Ametlla de Mar, va assolir la presidència en funcions de l’AMI (Associació de Municipis per la Independència) després de la renúncia de Neus Lloveras el passat dia 7 de febrer. Amb ell, hem analitzat l’actualitat política.

Jordi Gaseni, alcalde de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar i vicepresident de l’AMI(Associació de Municipis per la Independència), ha explicat que, “és molt important que una entitat com l’AMI amb més de 800 municipis dels 950 que hi ha a Catalunya i per tant, més de 800 càrrecs electes estiguem donant suport”.