Secció: Ulldecona

La gastronomia de les Terres de l’Ebre està d’enhorabona. I és que el restaurant Les Moles d’Ulldecona, pioner en la cuina d’autor a casa nostra, compleix 25 anys. I ho fa amb una estralla Micheline consolidada i un menú que sintetitza els millors plats de la seva història. 

L’Ulldecona va empatar en temps afegit contra el Batea (1-1). Els visitants van començar millor el partit, tenint les primeres ocasions. El partit es va igualar arran d’un penal en el qual els locals van reclamar expulsió del porter rival Raül Jiménez. El porter va aturar-li el penal a Toni.

El pilot ulldeconenc Adam Raga va sumar divendres a Niça un nou subcampionat del món en pista coberta. El títol va ser novament per a Toni Bou i suposa el seu onzè cetre mundial en aquesta disciplina i el vint-i-unè de la seua carrera.

El pilot d’Ulldecona Adam Raga va tornar a ser segon en la prova del mundial indoor disputada el passat dissabte a Marsella. De nou el vigent campió Toni Bou va dominar la prova i es queda ara a un sol pas d’assegurar-se un nou títol mundial, que es decidirà divendres a Niça.

Parlem amb Carme Fernández, responsable de l’Oficina de Turisme, sobre la nova edició de l’Ulldecona va de tapes que enguany compta amb la participació de 13 bars del municipi. En total seran 4 divendres de tapes (31 de març, 7, 21 i 28 d’abril). De 18.30 h a 22.00 h.”

El Tortosa es va avançar amb el 0-2 a la primera meitat. Però quan més encarrilat semblava que tenia el partit a la represa, l’Ulldecona va remuntar en dos minuts. Els roigiblancs estan a 5 punts del segon, el Valls.

L’ulldeconenc Adam Raga va tancar la segona prova del mundial de trial en pista coberta, de nou sent segon per darrera del vigent campió del món Toni Bou. Bou va dominar la prova d’Àustria amb solidesa i mostrant un gran domini de la prova. Ara li treu deu punts al d’Ulldecona en la classificació general.

Els ajuntaments d’Amposta i Ulldecona, les fundacions Astres i Gentis, així com una cooperativa de treball Cresol han posat en marxa l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre, una nova xarxa destinada a crear sinèrgies, compartir coneixements i expandir la cultura de l’economia social al territori.

L’alta cuina ha arribat a tal nivell de sofisticació que moltes vegades és impossible esbrinar quins són exactament els ingredients d’un plat i aquest és precisament el joc que proposa Jeroni Castell, xef del Restaurant Les Moles d’Ulldecona amb ‘la postveritat’.

Parlarem de ‘La Passió d’Ulldecona’ amb Jordi Carapuig, president del Patronat de la Passió, i Jordi Reverté, actor que representa a Herodes i Judes. Una obra que es comença a representar aquest diumenge 19 de març.