Toni Bou va aconseguir el cinqué triomf de l’any en un X-Trial de Bilbao que va resultar espectacular, emocionant i igualat fins als seus últims compassos. Novament, el Campió del Món ha vist, per tercera prova consecutiva, com Adam Raga (TRRS) li posava les coses molt difícils fins al final.

Raga ha aconseguit les millors puntuacions en les dues primeres rondes avantatjant en 4 i 3 punts a Bou en cadascun dels casos, però en la final la situació ha canviat a partir de la tercera zona en la qual Bou ha penalitzat 3 punts veient com Raga es carregava amb un cinc.

A la penúltima secció han arribat amb quatre punts d’avantatge per al campió que ha donat l’esglai ja que ha caigut i ha sigut colpejat per la seua moto, però Raga també ha sumat cinc punts i el resultat ha quedat vist per a sentència.

El tercer esglaó del podi l’ha ocupat un inspirat i efectiu Benoit Bincaz (Beta). És el cinqué pilot que ocupa aquesta posició en el que va de temporada. El X-Trial de Bilbao ha sigut la cinquena prova de les set que componen el campionat.

Raga (TRRS) declarava un cop acabada la cursa: “He aconseguit la millor puntuació en les dues primeres rondes del X-Trial i he sigut molt competitiu. En la final, que ha sigut molt dura i física, m’ha costat més, però he tingut les meues opcions. Estic satisfet per aquest segon lloc i per com vaig estrenyent a Toni prova després de prova“.

Foto: Todo Trial

Font: Todo Trial

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.