L’actual Campió del Món de X-Trial, Toni Bou (Repsol Honda Montesa) continua de dolç enguany guanyant la tercera prova a Budapest. En aquest cas, la final va estar molt disputada amb Adam Raga que va estrènyer fins a l’últim moment per a guanyar a Bou. A més, Budapest i els més de 5.000 espectadors van ser testimonis de la primera vegada que Gabriel Marcelli pujava a un podi d’aquest campionat.

La que per a molts ha estat la final més igualada i competida de la història va decidir el seu guanyador pels registres aconseguits en la segona ronda. Bou i Raga arribaven empatats a 15 punts després de cobrir les sis seccions en una clara mostra de la igualtat i de l’altíssim pilotatge de tots dos. La zona de desempat es va saldar amb cinc punts per a cadascun d’ells, però finalment Bou feia millor registre en la segona ronda (10 enfront de 13) i li alçava pel cap alt alt del podi. El pilot català suma així el seu tercer triomfo aquesta temporada i amplia el seu avantatge amb Raga.

Font: Todo Trial

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.