El líder Gandesa es va imposar al camp de l’Ulldecona, on va tenir una bona prova per a les seues aspiracions (0-2). L’equip de Camarero, dominador, ja va controlar el joc al primer temps quan va avançar-se amb gol de Dilla i va tenir altres opcions. Dilla tornava després de la lesió. Va substituir a Gumiel, lesionat. A la represa, el gol de Saumell va encarrilar el duel per al Gandesa que va mantenir-se ferm i que no va tenir escletxes davant d’un Ulldecona que va intentar-ho però que no va poder entrar en el partit.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.