Meritxell Benito (Alcampo Scorpio 71), en salt amb perxa, es va penjar la medalla de plata, millorant a més la seua maca de la temporada, en el Campionat d’Espanya sots-23 en pista coberta, disputat a la pista Carlos Gil Pérez de la Ciutat Esportiva de l’Aldehuela a Salamanca, amb la participació de prop de 600 atletes.

L’Ulldeconenca va anar superant tots els obstacles fins al 3,85, cinc centímetres més del que havia saltat aquesta temporada i que li va valer per assegurar-se la segona plaça. Després no va poder superar el llistó col·locat a 4,95 en els seus tres intents. La medalla d’or va ser per a Mirem Bartomeu (Grupompleo Pamplona At.), que partia com a màxima favorita, i va superar el llistó en 4,11. La medalla de bronze va ser per a Sandra Barris (Grupompleo Pamplona At.), que com Meritxell Beníto va superar el 3,85.

En els 60 metres de tanques, Andrea Florina Sabou (AA Catalunya), no va poder accedir a la final, acabant en sexta posició de la seua semifinal amb 9:57 en els 60 metres de tanques, i va ser dècima a la final de triple salt amb un registre de 10,82.

Redacció: E.A.