L’Ajuntament d’Ulldecona i el COPATE han acordat iniciar en breu les obres de canvi dels contenidors de recollida selectiva d’escombraries. Al municipi es preveuen instal·lar 26 illes de contenidors amb accés a totes les fraccions, de les quals 16 seran soterrades i 10, en superficie.

En total, a la comarca del Montsià s’instal·laran 1.415 nous contenidors, dels quals 778 unitats seran en model de superfície i 640 en soterrat. També es renovaran un total de 110 contenidors de selectiva per als disseminats i zones disperses.

A més, amb el canvi entraran ja en funcionament els mitjans i equipaments previstos al nou contracte de gestió de residus per a l’àmbit del Baix Ebre i del Montsià. Així, es disposarà de 19 camions nous de recollida superior i bilateral, dues caixes rentacontenidors amb raspalls per a la neteja automatitzada i integral (de dintre i de fora), dos furgons i tres furgonetes elèctriques per al servei de repàs de la recollida, dos furgons dotats amb hidronetejador per a les neteges externes de les illes de contenidors, dos vehicles per a la recollida de voluminosos i manteniment de contenidors; així com altre equipament auxiliar per a les transferències de resta i selectiva.

L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, ha manifestat que en aquest tipus de servei “a l’Administració se’ns exigeix a diari oferir el millor servei, amb els millors instruments, i és amb aquest objectiu que es fa la substitució de contenidors, una obra a més que ens permetrà millorar també la imatge del municipi”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.