El CET 2020 comença amb estrena d’un nou escenari, Aitona, on els pilots de les categories TR1, TR2, TR3, TR4, Júnior, Cadets i Fémines TR1 iniciaran la temporada.

Un trial molt exigent, sobretot per als TR1 i TR2, espera aquest diumenge als pilots, amb zones de gran adherència però molt desnivell, amb escarpats vessants, forts escalons, volades i passos molt tècnics. El Moto Club Aitona ha prepaado 12 zones veritablement exigents a les quals els pilots hauran de donar dues voltes, de les quals els Cadets i TR4 no faran la 1. Tant la 1 com la 12 estan situades al costat del paddock, en el centre de la localitat, sent ambdues de tipus indoor.

Passades les 12.30 del dissabte es realitzava la zona de qualificació per als TR1 i TR2, en la qual es determina l’ordre en què els pilots eixiran en la jornada del diumenge. Adam Raga ha sigut el més ràpid seguit de Jaime Busto, Gabriel Marcelli i el debutant en la categoria Pablo Suárez. En TR2 el més ràpid ha sigut Pol Medinyà. El gran absent enguany és Toni Bou per motius personals, com ja us anunciem aquesta setmana.

El fred, la boira i la humitat característiques de la regió seran les notes a tindre en compte durant els primers compassos de la prova, però el terreny s’anirà assecant a mesura que llevant el sol, oferint una adherència cada vegada major. Els primers a eixir seran els TR4 a les 8.30, seguits de Cadets, TR3, Júniors, Dones 1, TR2 i TR1.

Font: Todotrial

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.