L’Ulldecona va frenar la ratxa de sis victòries seguides del Tortosa (1-0). Els falduts foren superiors a la primera meitat, quan el Tortosa no va saber contrarrestar la pressió dels locals que van gaudir de diverses ocasions.
A la represa el partit va tendir a igualar-se. L’Uldecona va defensar-se amb ordre però amb menys intensitat. I el derbi va decidir-se amb una jugada polèmica quan Miguel va fer oposició al llançament del porter del Tortosa, Rios. Del rebot, va venir l’1-0, protestat pels tortosins. Amb l’1-0 i espais, l’Ulldecona va tenir les opcions més clares. El Tortosa, a la desesperada, va tenir-la al final, a la sortida d’un córner. Al final, 1-0 i l’Ulldecona que es retorba amb la victòria. Aquí teniu el partit íntegre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.