El partit d’extrema dreta ha anunciat a través de les seues xarxes socials que el seu president, Santiago Abascal, visitarà Tortosa este dijous. Alguns col·lectius de la ciutat han organitzat una concentració en contra de la seua presència. L’acte s’ha convocat a les 13 h d’este dijous a la Plaça Barcelona, on Santiago Abascal ha anunciat que atendrà els mitjans a les 13:15 h davant del mercat. El lema de la concentració és “A Tortosa no sou benvinguts” i al cartell també es pot llegir “Per masclistes, per racistes, per classistes, per LGTBI-fòbics”.

Actes de rebuig a VOX

Durant la campanya Santiago Abascal ja ha fet diversos mítings en ciutats catalanes i la ciutadania ha respost fent manifestacions en contra de la seua presència. Els últims casos van tindre lloc a Vic, Tarragona o Valls, on hi va haver càrregues policials.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.