Una cinquantena de docents han tallat la C-12 entre Tortosa i Roquetes, concretament a la plaça Terres de l’Ebre. Coincidint amb la jornada parcial de vaga, mestres i professors han reclamat la millora de les condicions laborals, l’augment dels recursos necessaris per a l’educació amb el 6% del PIB. La concentració ha estat unitària amb els sindicats USTEC-STEs (IAC), CCOO, InterSindical, Professors de Secundària, UGT, CGT i USOC.

“En este tall volem fer coneixedora a la societat que la nostra lluita és la lluita de tothom, és la lluita per una educació pública de qualitat”, ha explicat Marc Martínez, portaveu de la junta de personal docent de les Terres de l’Ebre.

El tall ha provocat diverses retencions a la mateixa carretera C-12 des de les 8 del matí fins gairebé les 9:30h quan ha acabat la concentració. La Policia Local de Tortosa i els Mossos d’Esquadra han desviat la major part del trànsit per dins de la ciutat, pel Pont Vell. Tot i això, els talls han estat intermitents i han anat obrint el trànsit a la rotonda cada quart d’hora.

Autor: