L’Ajuntament d’Ulldecona ha alertat a través de les xarxes socials la creació de dos perfils falsos de la policia local del municipi, fet que ha denunciat davant dels Mossos d’Esquadra. Des de l’Ajuntament han afirmat que estaran atents per evitar que intenten produir-se estafes públiques amb els comptes falsos.

D’altra banda, l’Ajuntament de la Sénia ha denunciat a través de Twitter que també s’ha creat un perfil fals de la policia local del poble. La Policia Local ha informat “que s’ha observat de la creació d’un perfil a la xarxa social Instagram a nom de la Policia Local de la Sénia. Els informem que aquest compte no és oficial i ha estat denúnciat. Es prega no facilitar cap dada al mateix compte ja que podrien ser victimes d’una estafa. Els aconsellem que denunciin aquest compte a Instagram per aconseguir la seva retirada al més aviat possible“, han dit des de l’estament policial.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.