Diuen que el peix i marisc de l’Ametlla de Mar té un gust únic degut a la seva proximitat al Delta de L’Ebre. Un sabor que si es converteix en arròs, fa d’aquest plat un dels més exquisits de totes les Terres de l’Ebre. Els caleros això ho saben molt bé i any rere any transformen una de les seves majors delícies en una festa per demostrar el potencial dels productes locals.
Enguany la Diada de l’Arrossejat de l’Ametlla de Mar té un protagonista: la gamba blanca. Un marisc que gràcies a la Confraria de Pescadors de la població arriba cada dia a terra ferma per ser inclòs als millors arrossos del territori.
Així ho explica l’alcalde de la població, Jordi Gaseni: “Ara s’agafa molta gambeta blanca i és un producte que surt molt bé. Poc a poc es va fent més valorat i aquesta jornada d’avui és una manera de donar-li sortida”.
Les jornades gastronòmiques s’han allargat una setmana i han acabat amb la traca final d’aquesta 33a edició: és l’hora de saber quin és el millor arròs de la nostra terra.
https://youtu.be/Xfx58Blb4ZI