Maçana caramel·litzada, codonyat micuit i formatge de cabra. Aquesta és una de les 35 tapes que enguany protagonitzaran “A Tortosa, de tapes” la ruta gastronòmica més coneguda de la ciutat.
Durant dues setmanes els tortosins i les tortosines tindran l’oportunitat de degustar cada una d’elles i votar quina serà coronada com la millor explosió de sabors d’aquest 2017. Enguany es celebra la quarta mostra d’un certament que edició rere edició es supera amb la suma d’experiència dels cuiners i les cuineres.
Així ho explica, Josep Mª Chavarria, director de la Cambra de Comerç de Tortosa, “el nostre objectiu és que d’aquesta iniciativa en surtin uns cuiners millors, que s’apreciï més la qualitat d’aquests restaurants, incrementar els visitants a Tortosa. Faig una crida a la innovació”.
Tothom podrà fer gaudir el paladar fins al 15 d’octubre pel preu de 2,50 €. Cada tapa inclourà una canya de cervesa o un quinto Estrella Damm. I pels més llépols: menú de tapes per 25 euros. Tots els establiments que hi participen es podran trobar a la zona Temple, al Centre, a Ferreries i al Nucli Antic. Francesc López, xef d’estrella Michelin de l’Hotel Villa Retiro, serà un dels membres del jurat que escollirà la tapa guanyadora juntament amb el públic.
https://youtu.be/f3fVxasZZWQ