L’Ajuntament de Deltebre ha iniciat este dijous  l’enderrocament de l’edifici de l’antic hostal el Buitre, un edifici que ha estat declarat en ruïna tècnica, urbanística i econòmica.

Els treballs d’enderroc els ha iniciat del manera subsidiària l’Ajuntament de Deltebre, ja que a causa de la seva situació de triple ruïna pot suposar un perill a conseqüència del seu estat.

Els treballs s’allargaran fins a la setmana que vinent i té un cost econòmic que s’eleva als 48.000€ i que està sufragat de forma subsidiària pels propietaris de l’edifici.

L’edifici està situat a la sortida de Deltebre en direcció a Riumar. L’emblemàtic edifici va funcionar com a restaurant i hostal durant anys, abans que el delta de l’Ebre fos un destí turístic de preferència, com ho és actualment. A través de la xarxa, l’anunci de l’enderroc ha despertat la nostalgia de part de la ciutadania que encara recorden l’establiment quan estava en funcionament.
ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.