La companyia de supermercats Mercadona ha duplicat les vendes de sabons de mans pel canvi d’hàbits del consumidor que, a causa de la crisi sanitària del coronavirus, ha augmentat la higiene de mans. Aquest increment en la demanda ha obligat els fabricants a reforçar la producció d’aquests productes i han pres les mesures necessàries per a garantir-ne el proveïment, com ara ampliar la capacitat de bufament i envasament.

Entre aquests fabricants, destaca el proveïdor Totaler Laboratorios Maverick, que elabora els sabons líquids a les seves instal·lacions d’Ulldecona, i Nesti Dante a Itàlia, que fabrica els sabons en pastilla.

L’assortiment de sabons, que es compon de 15 productes diferents amb textures diverses, com ara líquida, mousse o en pastilla, està disponible a tota la cadena de supermercats i venda online.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.