El Gandesa B va guanyar al camp de l’Ebre Escola B (2-3) i, amb un partit menys, segueix líder. L’equip gandesà, tot i tenir una opció inicial, amb tret al pal de Vili, no va jugar amb la intensitat adequada en el primer tram del duel. No obstant, Vili, en possible fora de joc, va fer el 0-1. Llavors, quan semblava que el Gandesa es va fer amb el control del partit, l’Ebre va empatar amb un gran gol de Jonatan. Els gandesans van perdonar l’1-2 i l’Ebre, amb una bona contra, ben culminada per Adrià, va marcar el 2-1 amb el que es va arribar al descans. A la represa, en 3 minuts minuts (11 i 14), el Gandesa va capgirar el marcador amb gol de Vili, rematant una magnífica centrada des de l’esquerra, i amb un altre gol, de Gerard, que va robar una pilota a l’equip local i va encarar el porter i va assolir el 2-3 en una bona acció. Amb el 2-3, el partit va estar incert fins el final perquè els gandesans no van decidir. L’Ebre va tenir la seua opció en un córne. r Però no va poder empatar.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.