El pichichi del Masdenverge i de la categoria, Àlex Curto, va fer el 0-1 amb una rematada acrobàtica i de qualitat. Bonet, de l’Ebre Escola B, va empatar. Però, poc abans del descans, Àlex Curto va establir l’1-2. A la represa, els locals van tornar a empatar amb un gran gol d’Aleix.
El Masdenverge va insistir i al final va trobar el premi amb el tercer gol d’Àlex Curto, que culminava el seu hat-tric.
Els de Cristian són més líders amb la derrota del Gandesa B.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.