El juvenil femení de Futbol Formatiu Terres de l’Ebre va perdre dissabte contra el líder Espanyol (0-1). Partit marcat pel fort vent que va deslluir el joc. No obstant, les locals van estar ben posades sobre el camp, amb bona actitud, i van poder contrarrestar el potencial del líder. Un gol en una acció d’estratègia, al primer temps, va valdre el 0-1 que va acabar decidint. Formatiu va tenir una bona opció amb el llançament d’una falta, a càrrec de Maite. La portera visitant va evitar el gol. Les ebrenques van demanar penal en una jugada sobre Kira, a la represa. L’àrbitre no va xiular-lo.
El partit, tot i el vent huracanat que va restar públic al municipal de Camarles, va ser una festa del futbol femení.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.