L’equip de ciclisme Controlpack torna a rodar amb més força que mai. Més d’una vintena d’esportistes que durant aquesta temporada competiran en proves dels circuits de Catalunya, València i l’Aragó, però també en voltes de caire nacional. No descarten competir al Marroc o a Colòmbia.

24 ciclistes formen l’equip Controlpack Yuphi per aquesta temporada. Una plantilla amb una mitjana d’edat jove, de 25 anys, però que combina l’experiència d’esportistes que porten més temps a l’equip i els nouvinguts, entre ells un anglès, un irlandès i un mexicà.

L’equip acumula 50 anys d’experiència en el ciclisme amateur i de projecció de joves promeses. Entre ells va despuntar ara fa uns anys, Sebastià Mora, campió del món de pista i que actualment forma part de l’equip Movistar. El Controlpack segueix amb aquest objectiu de projecció, però cada temporada es marquen noves fites.

L’equip, amb Eugenio Díaz i Sergi Hernando, com primer i segon director, enceta fort la temporada, ja que participaran a les proves d’un dia en categoria elit i sub 23 del calendari català, valencià i aragonès, així com diverses Voltes d’àmbit nacional. La novetat però pot ser la disputa de la vota del Marroc o fins i tot, creuar l’Atlàntic.

Des de Controlpack no descarten crear un projecte ambiciós a llarg termini, respecte competicions i ciclistes, gràcies al patrocini d’una multinacional amb seu a Honk Kong, lacombine, amb diverses delegacions a Europa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.