Amposta i Rapitenca van empatar sense gols en el derbi deel Montsià. Primers 25 minuts intensos de l’Amposta que va pressionar a la Rapitenca que va tenir la seua opció amb una falta que Andi va enviar al pal. L’Amposta va intentar-ho i va tenir un parell de possibilitats. A la represa, la Rapitenca va fer un pas avanat. Va circular la pilota amb més velocitat i va tenir més profunditat per bandes. Així va gaudir de diverses ocasions sense poder-les concretar. Al final, 0-0 que no va satisfer a ningú perquè l’Amposta, amb un partit menys, volia enganxar-se amb els de dalt i la Rapitenca, per la seua part, volia distanciar-se d’un rival directe.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.