Segons informa el portal Tarragona Digital, Albert Bonet de Riba-roja, ha passat de tatuar «els amics punks del poble» a plasmar la seva tinta en la pell de jugadors com Neymar, Luis Suárez o Danilo. La seva trajectòria està marcada per una «passió desfermada» per l’art i les «hores i hores de treball». Actualment viu a Barcelona, on es guanya la vida com a tatuador i pintor d’un estil realista adaptat a la seva manera de veure la vida. L’objectiu, poder viure de les seves obres, fet que ja està aconseguint.

La història de Bonet és d’aquelles que tenen material suficient com per fer-ne un documental. Amb només 13 anys li van regalar una màquina de tatuar que «vaig aconseguir perquè li vaig prometre al meu pare que recuperava totes les assignatures que havia suspès, que també eren totes», explica entre riures.

En només un mes, Bonet va fixar els colzes a la taula per poder començar a fer el que més li agradava. «Amb només sis anys ja pintava grafits a les parets. Tenia molt clar que volia ser tatuador, perquè la idea de què un dibuix es quedés a la pell em semblava brutal», manifesta.

Neymar, Suárez o Danilo, en mans de Bonet

Foto: Tarragona Digital

El canvi de Bonet pel que fa a clientela ha estat increïble. Ha passat de tatuar els seus amics «punks» a punxar la pell de futbolistes com Neymar, Luis Suárez o Danilo. A més, també ha col·laborat amb artistes de música urbana, amb els quals ha fet cartells o quadres. Les xarxes socials han estat les «culpables» que Bonet tingui renom en el món de la tinta. Compta amb més de 20.000 seguidors a Instagram, on penja les seves obres i alguns dels seus tatuatges. «Instagram és la galeria d’art més gran del món», expressa.

El seu objectiu per aquest 2019 és vendre el doble de quadres que l’any passat i fer el mateix l’any 2020.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.