El portaveu de l’agrupació de Ciutadans a Tortosa ha donat per començada la precampanya del partit taronja amb un article d’opinió publicat a Ebredigital.cat. Espuny critica els darrers anuncis de projectes i obres del govern municipal de Meritxell Roigé, com la reconversió del Col·legi dels Josepets o l’arranjament de voreres, perquè ho consideren mesures electoralistes.
“Tot plegat és bastant curiós, perquè encara que l’Ajuntament de Tortosa assegura que totes aquestes actuacions estaven planificades i definides des de ja fa temps, ha sigut ara, tot just tenint les eleccions a la mateixa cantonada del carrer, quan tot això ha sortit a la llum. La veritat és que si a Tortosa tots els mesos del mandat municipal fossin igual de productius que els últims dos o tres abans de les eleccions, tots els tortosins i les tortosines podríem estar veritablement satisfets, però la realitat no és així”.
Per això, Espuny reivindica que Tortosa necessita “un canvi polític” i afirma que des de Ciutadans Tortosa tenen “clares quines són les prioritats i cap a on hem d’avançar”.

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.