A poques setmanes de les eleccions municipals del proper 26 de maig, l’equip de govern actual de l’Ajuntament de Tortosa ha accelerat la marxa. De cop i volta, algunes qüestions que portaven temps encallades i amuntegades baix els calaixos, han sortit a la llum amb l’objectiu d’ocupar titulars. Efectivament, estic fent referència a sonats casos com la compra del Mas del Bisbe de Bítem, la compra de les antigues instal·lacions de l’empresa Indo, la reconversió de l’antic Col·legi dels Josepets en un centre esportiu, l’arranjament de voreres, o l’acord arribat amb la Secretaria d’Estat d’Infraestructures i l’empresa pública Adif per a la rebaixa del preu dels terrenys en desús situats al costat de l’estació de tren, entre altres temes.

Tot plegat és bastant curiós, perquè encara que l’Ajuntament de Tortosa assegura que totes aquestes actuacions estaven planificades i definides des de ja fa temps, ha sigut ara, tot just tenint les eleccions a la mateixa cantonada del carrer, quan tot això ha sortit a la llum. La veritat és que si a Tortosa tots els mesos del mandat municipal fossin igual de productius que els últims dos o tres abans de les eleccions, tots els tortosins i les tortosines podríem estar veritablement satisfets, però la realitat no és així.

Tortosa és una ciutat que necessita i mereix un canvi polític; un projecte assossegat i a llarg termini per tornar a posar-nos al dia, i no pas mesures cosmètiques d’última hora pensades per a maquillar una mica la ciutat quan s’aproximen les eleccions, que és el que estem veient actualment.

Gràcies a la col·laboració d’associacions, particulars, empreses i altres entitats que molt amablement ens han rebut, des de Ciutadans Tortosa som conscients que el projecte que necessita la nostra ciutat no es pot complir en poc temps, però tenim clares quines són les prioritats i cap a on hem d’avançar. Ajuda’ns a fer-ho possible.