“No compartim el model de ciutat que dibuixen els pressupostos de l’equip de govern de Tortosa i no hi podem donar suport”. Així ho ha explicat el portaveu de Cs a l’Ajuntament de Tortosa, Miquel Albacar. “Els comptes no contemplen cap actuació per aconseguir terrenys per al nou hospital” i ha afegit que “l’Ajuntament no pot renunciar al nou centre i ara que la Generalitat estudia si és viable l’ampliació és el moment de seguir lluitant per tenir el nou equipament”. Per això, ha assegurat que “si l’equip de govern reserva una partida de mig milió d’euros per comprar els metres quadrats necessaris per al nou hospital, Cs estudiarà abstenir-se en la votació de pressupostos”.

Segons Albacar, “tot i les negociacions amb l’equip de govern, les posicions estan molt allunyades” i “malgrat la incorporació d’algunes propostes, considerem que aquests no són els pressupostos que Tortosa necessita”En aquest sentit ha recordat que va plantejar un document “amb una vintena d’actuacions que considerem imprescindibles, però no les veiem reflectides en la proposta de pressupost”. “Des de Cs vam fer propostes en la línia d’ajudar famílies i autònoms, garantir que tots els nens tinguin una plaça de llar d’infants a un preu assequible, optimitzar la gestió pública, resoldre problemes dels veïns i escoltar-los i garantir la neutralitat institucional”, ha remarcat.

Finalment el portaveu municipal de Cs ha destacat la voluntat de “seguir fent política útil” i, per això, ha assegurat que donarà suport a “aquelles actuacions que consideri positives per Tortosa” i seguirà apostant per mesures per “aconseguir la reactivació social i econòmica del municipi” i per “fer millores a la via pública, sobretot petits projectes, en aquelles zones que més ho necessiten i que milloren la vida dels tortosins”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.