Partidàs al municipal d’Amposta. L’equip local, més efectiu, va guanyar a l’Ampolla per 4-2. Però el resultat no té molt a veure amb el que va ser un partit trepidant, amb anades i tornades i una segona meitat per emmarcar. L’Ampolla va tenir opcions clares, fent dos travessers, però l’Amposta va ser més resolutiu. El darrer gol local va ser anècdotic, quan el porter visitant va pujar a l’atac i la contra de l’Amposta, en fora de joc, va sentenciar. Partit en el que hagués pogut passar de tot, i que l’Ampolla no va merèixer perdre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre