El líder va superar una prova de foc al camp de l’Olímpic (0-1). Un gran gol de Jack, als primers minuts, va ser el 0-1 que va acabar sent decisiu. Els locals, amb baixes, van pressionar del minut 15 al 35 de la primera meitat quan van tenir les millors opcions. El Perelló, abans del descans, va disposar de la seua per decirid, amb una doble rematada de Marc que va evitar Nogales, porter morenc. A la represa, en els primers 20 minuts, el Perellò va dominar i va tenir noves opcions però no va sentenciar i per això va acabar patint quan l’Olímpic, al final, va pressionar i va tenir due sopcions per empatar, una de clara de Soriano que va evitar Ródenas.
Al final, 0-1 i victòria de prestigi per a un líder amb qui va debutar Dani Seaz (Camarles). El davanter Walter encara no pot jugar per temes burocràtics.