L’Ametlla, el dia de la Candelera, va golejar el Sant Jaume, rival directe en la lluita per fugir de la zona compromesa de la taula (4-0). Partit amb vent huracanat. El Sant Jaume va tenir-lo a favor a la primera meitat i així va tenir diveses arribades. Però a la contra, amb un inspirat Aitor, va decidir amb el 2-0, gaudint d’altres possibilitats. A la represa, amb el vent a favor dels locals, Sergi Callau va sentenciar amb dos gols. Els caleros, amb espais, van disposar de més ocasions. Ara porten 10 punts de 12.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre