L’Ascó va sumar el primer triomf com a local, en el que portem de temporada. No va ser fàcil perquè a la primera meitat el Castelldefels va estar més ben posats i va tenir les millors ocasions. No obstant, va ser l’Ascó qui es va avançar amb gol de Bertomeu. Malgrat això, els visitants, que van fer fins a dos pals, van empatar abans del descans. A la represa, l’Ascó va jugar amb més intensitat i va tenir més control del joc. Al minut 62 de partit va arribar la jugada polèmica quan l’assistent va considerar que va existir un penal, molt protestat pels visitants. Bertomeu va fer el 2-1. Als darrers minuts, el partit va estar obert. El Castelldefels va poder empatar però seria el debutant Revi qui marcaria el 3-1 definitiu.
Decles de Javi Garcia, tècnic de l’Ascó
I Miqui Carrillo, tècnic del Castelldefels
(imatges de Video Ascó Televisió)