El Cata, després de 3 derrotes, va reccionar guanyant el líder Rapitenca (1-0). Primer temps equilibrat en què als visitants els va costar adaptar-se al partit. Un gol del local Lluís va valdre l’1-0. Cosido va traure ràpid de banda mentre la defensa rival estava descol.locada. Abans del descans, els rapitencs van tenir dues opcions en botes de Richard. Lluís va disposar de l’opció més clara del Cata. A la represa, durant uns 30 minuts, el Cata va saber jugar amb el marcador a favor i va crear diverses opcions per decidir. Va perdonar i va haver de patir fins el final quan la Rapitenca va pressionar i va tenir una opció al final, arran d’una rematada a boca de canó que va sortir fora.
Decles d’Albert Forcadell, tècnic local i Ramon Sancho, tècnic rapitenc.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.