L’Ampolla tanca la primera edició del congrés culinari ‘GastroMar’. El format d’aquestes jornades s’ha allargat tres dies i ha estat tot un referent pel que fa a cuina, ciència i sostenibilitat. Productes del Delta de l’Ebre com l’ostra, els musclos, o el cranc blau, s’han alternat amb espais dedicats a professionals que volien aprofundir més en aspectes com l’ús sostenible dels recursos del mar, el valor nutricional dels aliments o també els contaminants ambientals que poden contenir.

Per la població marinera han passat professionals de la cuina com són xefs amb estrelles Michelin o també estudiosos de matèries com la biologia marina. Gastromar ha convertit l’Ampolla en la seu de la gastronomia de qualitat i sostenible del país. La primera edició ha estat un èxit rotund.

“Molt satisfets de com ha funcionat i amb la voluntat de què això supose una consolidació de l’Ampolla com espai gastronòmic del delta i sobretot volem que ens serveixi perquè siga la cuina de l’Ampolla un referent en quant a una cuina sostenible”, ha assegurat Paco Arasa, alcalde de l’Ampolla. La Productora, en col·laboració amb Canal Terres de l’Ebre, ha permès que l’acte es pogués retransmetre en ‘streaming’ i també emetre’s per la televisió local.

 

Autor: